Wie ben ik

IMG_0115Mijn naam is Marcel Kokkelkoren, gediplomeerd NGS Sportmasseur en Sporttherapeut.

Sinds mijn jeugd heb ik diverse sporten beoefend zoals: voetbal, Judo, Karate, conditie(kick)boxen en sinds mijn 18e doe ik aan fitness en krachttraining. Omdat ik sporters zag die verkeerd met hun lichaam bezig waren en daardoor blessures opliepen, besloot ik mij te gaan verdiepen in het menselijk lichaam.

Sinds 2010 ben ik mij gaan bezighouden met Sportmassage. Daarnaast heb ik diverse opleidingen gedaan zoals; Sporttherapie, Bindweefsel-, Hotstone-, Ontspannings- en Triggerpointmassages, maar ook Kinesio Medical Tape, Gewrichtcorrectie en ben ik gediplomeerd en gecertificeert Dry Needling Therapeut.

Inmiddels ben ik nu fulltime bezig in mijn praktijk. Uiteraard ben ik constant bezig om mijn kennis te vergroten en bij te houden middels bijscholing(en) en nieuwe opleidingen.

Ik ben dan ook altijd op zoek naar mensen met klachten, omdat ik weet dat die er altijd zullen zijn. Mensen komen pas bij mij als het eigenlijk al te laat is. Daarom is mijn credo “wacht nooit met behandelen/masseren tot het te laat is“.